Skip to main content

El nostre blog

Una mica de tot

El Blog "Mochila en la Espalda" ens visita.

"Los apartamentos Can Clerc son las antiguas casas de los mineros, que se han reformado al detalle para dar al máximo confort a toda persona lo visita. Hay diferentes apartamentos, unos más románticos para  parejas y otros más grandes para disfrutar con toda la familia ¡A nosotros nos encantó poder dormir en un lugar con tanta historia y en un entorno idílico, fue una experiencia increíble!"

https://www.mochilaenlaespalda.com/que-ver-en-osor/

 

En aquest indret passaran coses. Moltes coses. #FINSAQUÍ #novelanegra

En aquest indret passaran coses, moltes coses, diu en Cesc Cornet, escriptor de novel·la negra. Està escrivint #finsaqui , un llibre del qual sabem ben poc, però el que si se'ns ha avançat és, que part de la trama passa a Can Clerc.

Esperem que es publiqui ben aviat, tenim moltes ganes de llegir-lo.  

https://twitter.com/socencesc 

 

Una localització diferent i original

En el seu article "Claves para acertar con los mejores proveedores para vuestra boda"

Una localització diferent i original, així ens classifica el portal de casaments, i així ens sentim, un poble on fem casaments personalitzats, originals i diferents. Gràcies per tenir-nos en compte.

Podeu llegir l'article a "Claves para acertar con los mejores proveedores para vuestra boda"

 

Tour Virtual

El portal de casaments bodas.net ens ha creat un tour virtual de la finca perquè veieu com és en 3D.

Casaments al riu

Aquesta va ser la novetat del 2019, els casaments al riu. La nostra gorga i la cascada de fons, el soroll del riu i tot l'amor de les nostres parelles No cal més!

 

La revista Zankyou - Ens destaca com un dels 15 millors llocs per casar-se a l'hivern.

En el seu article "15 lugares para casarse en invierno"

L'hivern és una època en la qual els casaments no són els protagonistes a Can Clerc, de totes maneres l'equip d'aquesta prestigiosa revista ens ha escollit com un dels espais més adequats per fer-ho. Gràcies Zankyou per valorar Can Clerc, la seva situació al mig de la natura i la bellesa dels hiverns a Osor.

Podeu llegir l'article a Zankyou - 15 lugares para casarse en invierno

 

Colonia Clerch del textil al turisme

Digitalització del article del Dominical del Diari de Girona. El dia 10 de setembre de 2017

 

https://issuu.com/inhio/docs/can_clerc 

Sant Martí, la pel·lícula gravada a Can Clerc

En Fede i en Rafa, amics de tota la vida, marxen a passar un cap de setmana a un festival de rock que s’organitza en algun indret de les muntanyes garrotxines, el Rockfest. Mentre en Rafa només té al cap sexe, drogues i rock’n’roll, en Fede no pot deixar de pensar ni un moment en el seu imminent casament. Durant el trajecte recolliran a la Laia i la Sandra, dues cosines també força diferents. Fins aquí tot molt normal, quasi tòpic. El problema de veritat sorgirà quan, per un cúmul de circumstàncies, els nostres protagonistes es vegin obligats a fer nit a Sant Martí, un poble habitat per gent estranya que ha quedat al marge de l’evolució dels darrers anys i que, fins i tot, ja no surt ni als mapes. 

https://www.filmin.es/pelicula/sant-marti

Inaugurem la nova web de Can Clerc.

Avui hem donat per acabada la nostra web  i per tant comença la nostra tasca per donar a conèixer Can Clerc a tothom que vulgui gaudir de la natura i descansar en un entorn inigualable.